|
|
| nacin dnevnik | |
| | Autor | Poruka |
---|
Triniti-Neo
Broj poruka : 1303 Datum upisa : 02.06.2011 Lokacija : mew mew
| Naslov: nacin dnevnik Uto Jul 26, 2011 3:35 am | |
| cao dnevnice ja sam natalija.imam bratasmora i sestru mladju od mene predosanu!!! trenutno sam na kompu i malo radim na forumu.kasnije mnogo vise dnevnice!!! | |
| | | Triniti-Neo
| Naslov: Re: nacin dnevnik Uto Jul 26, 2011 4:02 am | |
| evo me dnevnice,bila sam napolje da malo razmrdam noge od tolikog vremena provedenom na racunaru. Svi mi pricaju i tako smaraju ajde ajde da malo izadjes na vazduh ugusices se samo za kompjuterom vezana u toj odvratnoj sobicarku. A ja ih ne slisam nego nastavljam, ali su me bas,bas primorali da izadjem napolje na svez vazduh!!! malo sam se ljuljalla na ljujsku i zabavljala bez mog decka, KOMPJUTERA!!! kasnije jos,vidimo se dnevnice!!! | |
| | | Triniti-Neo
| Naslov: Re: nacin dnevnik Uto Jul 26, 2011 11:47 pm | |
| ovde sam!!!proslo je dosta od kako nisam pisala,sorry dnevnice.bilo je tako tesko zaspati nocas, joj kad se setim!!!bilo je toliko vrucina da nisi mogo da dises,a kakoli da spavas!!! posto smo imali neki ventilator ukljucili smo ga na najjace i pustili da nas on lepim hladnim vazduhom rashladi. zatim smo gledali film u kome glupi:Stiven Si Gal,moj omiljeni glumac.onda sam ustala rasanjavila se i doruckovala kobasice,ali mi je mama rekla da kobasice nisu ljute, ali su bile preljute!!! htela sam da ubijem majku zbog toga,a ona mi ladno kaze:"pa nisam osetila ljutinu,jela sam lubenicu" ja sam htela da je razvalim!!! dalje sam malo otspavala danju,jer me glava jako bolela.vratila sam se na komp da bih poboljsavala moj forum,koji je dobar (nemojte shvatiti da se hvalim)ali nma mnogo clanova, zato sam odlucila da ga poboljsam maksimalno!!! ljuljala sam se posle toga na ljuljasku,jer mi ona spere sve ruze stvari.nastavila sam sa poboljsavanjem foruma.kasnije jos dnevnice, vidimo se sledeci put!!! | |
| | | Triniti-Neo
| Naslov: Re: nacin dnevnik Sre Jul 27, 2011 6:48 am | |
| evo me dnevnice!!! tu sam,svo ovo vreme sam ja bila na racunaru!!! popravljala sam forum koliko sam ja mogla,ali nije lako da uredjujes forum,kako su Yoko i oni uredili mermaid melody serbian forum ja nzm. vidimo se kasnije | |
| | | Triniti-Neo
| Naslov: Re: nacin dnevnik Sre Jul 27, 2011 6:54 am | |
| jao uskoro skola ne zelim niko da mi je spomilje!!!!!! u septembru kre~ cem u cetvrti razred,kavo smaranje,necu imati mnogo vremena za forum!!!uf sto me nervira ta skola, ja sam mislila da se ide u skoluda bi se naucilo racunati,pisati i citati, ali sta je ovo!?idemo vecno u skolu,smaraju, tamo uopste nema zabave!!! SKOLA JE DOSADNA!!!!!!!!!!!! kasnije cu jos pisati,vidimo se dnevnince,moram malo uredjivati ovaj moj dzumbus sto bi moja majka rekla od foruma!!! vid"mo se dnevnice! ostani tu nemoj ni slucajno da si pomislio da mi pobegnes!!!!!!!!! CAOSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| | | Triniti-Neo
| Naslov: Re: nacin dnevnik Sre Jul 27, 2011 7:22 am | |
| e izvini dnevnice moram da idem caos!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| | | Triniti-Neo
| Naslov: Re: nacin dnevnik Čet Jul 28, 2011 5:57 am | |
| tu sam!!! juce uvece sam tako slatno spavala,da sam se probudila u 11 sati!!!!!!! kako je to moguce,to je veoma kasno!?nego posle toga sam doruckovala i izasla malo napolje na svez vazduh jer se u kuci od tolike vrucine nije moglo disat,ali nisam mogla ni sekund da ostavim moj dragi forum,zelim da mi jednoga dana forum bude najbolji na svetu.ili su to samo pusti snovi, mada stizem kasnije dnevnice,moram da poboljsavam forum,da ono ne bude pusti san!!! | |
| | | Triniti-Neo
| Naslov: Re: nacin dnevnik Uto Sep 27, 2011 7:06 am | |
| jos,izvini bas ti dugo nisam pisala,izvini,pocela je ona odvratna skolaaaaaaaaaaa!!!Ko jos voli skolu? ko voli skolu mora da je cuknut o glavu.Sada ja surfujem po netu i trazim png slike.Ko jos moze naci png tako lako,i samo se moze naci sa slavima.Koji smor.U sada mogu da idem malo cesce na komp,to je dobra vest, ali kako cu u skolu, vec sam posla i pozela zabora- ljat domaci caoooooo! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: nacin dnevnik | |
| |
| | | | nacin dnevnik | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|